top of page

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan tudok részt venni a LokálVokál eseményen?
  Vásárolj jegyet online! A jegyvásárlás menüpontban megtalálod a következő esemény időpontját és minden információt a jegyvásárlásról. Kérjük, hogy a Tixa jegyvásárlás során figyelmesen olvasd el a feltüntetett információkat és a házirendet. Ha nincs lehetőséged az online jegyvásárlásra, a helyszínen is értékesítünk jegyet. A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség. (5000 Ft. )
 • Hol és mikor van a következő LokálVokál esemény?
  Havonta, változó időpontokban, a Fonó Budai Zeneház-ban. ( 1116 Bp. Sztregova u. 3.) A következő esemény: 2024. május 11. 19.00-tól várunk, így lesz alkalmad időben megérkezni és lelazulni a kezdésig: 20.00! Iratkozz fel hírlevelünkre, kövess minket facebookon és mi mindig időben értesítünk a részletekről.
 • Nem tudok énekelni, sosem tanultam. Én is jöhetek?
  Természetesen jöhetsz! Ha szoktál lélegezni és hangot kiadni a szádon, akkor örömmel jelentjük, hogy minden adottságod megvan az énekléshez. Ha nyitottan érkezel, nekünk annyi pont elég. Ez egy támogató (és hangos) közeg, senki sem fog csúnyán nézni rád néhány hamis hang miatt. Főleg egy-két pohár sör után… ( Bővebb válasz a videóban!)
 • Hogyan készüljek fel?
  Nem szükséges készülni. Mi biztosítjuk a szöveget, és minden kiderül az este végére. Csak kövesd az instrukciókat!
 • Milyen dalok lesznek? Angol nyelvű dal is lesz? Én nem tudok angolul.
  A LokálVokál elsősorban nem a dalról szól, hanem a közös éneklés öröméről - ezért nem is áruljuk el előre! Azok kedvéért, akik szeretnék tudni, hogy mi lesz a dal, egy nappal az esemény előtt facebook-on és hírlevélben is eláruljuk. Lesznek magyar, és lesznek angol nyelvű dalok is, de nem az a lényeg, hogy mindenki tökéletes kiejtéssel énekelje - ha szöveg helyett inkább ‘lalala’-val énekelnéd a dallamot, az is szuper! (Bővebb válasz a videóban!)
 • Van korhatár?
  Ez a program leginkább felnőtteknek szól, éjszakai szórakozóhelyen. A részvétel kizárólag 18 éves kortól és felnőtt kísérettel 14 éves kortól.
 • Vállaltok céges, csapatépítő vagy egyéb rendezvényeket is?
  Igen. A felkérésekhez a lokalvokalmusic@gmail.com címűnkön keresztül tudod felvenni a kapcsolatot!
 • Lesz videófelvétel, hogy később is meg tudjam nézni a közös produkciónkat?
  Persze! A program része, hogy profi stábunk megörökíti a produkciót, így lehetőséged lesz megosztani az élményt a barátaiddal, családoddal és a jövőben bármikor felidézheted az emléket. Minden résztvevő a jegyvásárlással egyidejűleg beleegyezik, hogy a kép-, hang- és videófelvételeken szerepelhet.
bottom of page